Filátko z mořského vlka na lehkém koprovém rizotu

Chce to trochu odlehčit. Ryba je ideálním řešení. Připravte si zdraví a chutný pokrm, který překvapíosobitými kombinacemi…

Potřebujete:

4 filátka z mořského vlka

300 g rýže arborio

2 šalotky

200 ml bílého vína

300 ml mandlového Alpro nápoje

100 ml Alpro Cuisine

1 svazek kopru

rybí vývar (nebo voda)

4 vejce

Postup:

Najemno nakrájenou šalotku zlehka zpěníme na olivovém oleji. Přidáme rýži, orestujeme a zalijeme vínem. Pomalu vaříme, postupně dle potřeby přiléváme vývar, dokud se rýže neuvaří na skus. Poté přidáme mandlový nápoj Alpro, Alpro Cuisine a nasekaný kopr. Vejce vaříme ve vroucí vodě 7 minut, oloupeme a osolíme. Filátko z mořského vlka osolíme a opečeme na rozpálené pánvi, ke konci pečení přidáme bylinky. 

 

Komentáře