Řecké biftečky s cibulovými květy s bílým a černým balzamikovým krémem

Recept vytvořil Iaonnis Asarlidis, šéfkuchař z pražské řecké restaurace Kavala. [[{„type“:“media“,“view_mode“:“media_preview“,“fid“:“3217″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“180″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“180″}}]] Ingredience na 4 porce: 800 g mletého hovězího masa […]

Více …

Swimming Pool

Osvěžující drink ideální pro letní posezení s přáteli! Ingredience (1 porce): 3 cl bílého rumu Liberte 2 cl vodky Putinoff […]

Více …

Bezinkový sirup

Keře černého bezu jsou právě v plném květu, takže je na čase udělat si zásoby zdravého a chutného drinku, který […]

Více …

Ovocný trifle

Hříšně dobrý dezert, který můžete s přáteli či s rodinou pojídat z jedné velké mísy. Potřebujeme: 16 podlouhlých cukrářských piškotů jahodový […]

Více …

Jahodovo-rebarborový krambl

Ovoce pod křupavou „pokličkou“, žádné zbytečné těsto. Chutnější a jednodušší dezert snad ani neexistuje! Potřebujeme:Vaničku jahodPár stonků rebarboryCukr dle chuti100 g […]

Více …

Carpaccio z červené řepy

Jednoduchý a velice efektní předkrm nebo lehká večeře. Úspěch zaručen! Potřebujeme:* 1 středně velká červená řepa* palice česneku* lžíce hrubozrnné […]

Více …

Apple pie

Tradiční britský koláč může být zajímavou alternativou našeho štrúdlu. Zkuste jej občas pro změnu upéct! Potřebujeme: Těsto: 60 g másla, […]

Více …

Losos po Thajsku

Oblíbená ryba v originálním pojetí. Potřebujeme: 2 porce filé z lososa s kůží,  máslo , bylinková sůl , med, balzamikový […]

Více …

Čokoládový fondant

Hříšně dobrý dezert, u kterého záleží především na načasování. Čokoláda uvnitř musí být horká a tekutá. Potřebujeme: 10 dkg másla,  […]

Více …