Pořádná divočina v Bageterii Boulevard

A to nejen tak ledajakou divočinu. Zbrusu nové limitované menu Spécialité du Chef v podobě Jelení plece marinované v zeleninové omáčce s naloženými ředkvičkami a rakytníkem, k tomu salát dubák a to vše v rustikální bagetě. Menu je dílem mistra kuchyně a šéfkuchaře pražské Grand Cru Restaurant Jana Punčocháře a tenhle nový kulinářský skvost můžete od 20. února ochutnat na všech pobočkách Bageterie Boulevard.

V propečené křupavé rustikální bagetě najdete šťavnaté pečené jelení plecko, kterému dá delší marinování v zeleninové omáčce neopakovatelný šmrnc. Aby byla chuť opravdu ještě lepší, je v bagetě přidáno pár naložených sladkokyselých ředkviček a klasický salát dubák. Vše je navíc umocněno ještě netradiční chutí rakytníku. Ten se mimochodem nejen dokonale snoubí se všemi ingrediencemi, ale v mrazivém zimním počasí dodá do organismu také potřebnou dávku vitamínu C, na který je skutečně bohatý. Výrazně tak podporuje imunitní systém a zvyšuje odolnost vůči infekcím a stresu.

Takže až příště nebudete vědět, kam rychle skočit na něco opravdu, ale opravdu dobrého a výjimečného, rozhodně zkuste nové limitované menu Spécialité du Chef v Bageterii Boulevard. Kromě toho, že váš žaludek zaplesá radostí nad kulinářským zážitkem, uděláte doplněním dávky vitaminů i něco pro svoje zdraví.

Zdroj: www.bb.cz

Komentáře