Recept: Jednoduchá hrníčková bábovka

Reklama
Bábovka a Jo Cacao. Máme pro vás recept, který nám poslala naše čtenářka Radka.  A proč JO Cakao? Zachovává si všechny cenné živiny. Má velmi silný antioxidační účinek. Jeho nutriční hodnota je natolik vysoká, že je odborníky řazeno mezi superpotraviny a označováno jako raw kakao. 

Co potřebujeme:
•1 hrnek hladké mouky
•1 hrnek nastrouhaných ořechů (vlašských)
•1/2 hrnku třtinového cukru
• 1 vanilkový cukr
• 1 prášek do pečiva
• 1 kávová lžička skořice
• 2-3 polévkové lžíce Jo Cakaa
• 1/2 hrnku mléka
• 1/2 hrnku oleje
• 3 vejce
• 2-3 polévkové lžíce rumu
Jak na to:
V míse smícháme sypké ingredience a promícháme. Pak k tomu přidáme ty tekuté a opět promícháme. Pečeme na 180°C, 30-60 min (větší forma= cca 60 min).

Komentáře