Kde tráví chvilky slovenský cyklista Peter Sagan? Mezi svými zahraničními závody si udělal přestávku v Bratislavě. Během jednoho dne si stihl odpočinout se svou Katkou a to trochu netradičně – v kuchyni.
[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“18287″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“400″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]
A ne jen tak v nějaké, ale v hotelové kuchyni Jaroslava Žídka. Ten měl za úkol pomoci Peťovi připravit slovenskou specialitu pro svou manželku. Kulinářský duet sledoval i celý kuchařský tým Grand Hotelu River Park. Všechny zajímalo, jestli se Peťovi bude v kuchyni dařit tak, jako na kole. S nadšením čekali, zda se Peterovi sladkokyselá krémová polévka s vajíčkem, houbami a koprem opravdu podaří.
[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“18288″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“400″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]
Pod vedením známého šéfkuchaře o úspěchu nebylo pochyb. „Spolupráce v kuchyni s Petrem byla opravdu výborným zážitkem, profesionálním i osobním. Má super humor a myslím si, že se během našeho vaření naučil, jak svou Katku překvapit klasickou slovenskou specialitou, „ říká o vaření Jaroslav Žídek.
[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“18289″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“400″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]
Peter na závěr svou Katku opravdu na oběd pozval. Sám jí jako šéfkuchař naservíroval vlastnoručně uvařenou krémovou polévku. Na Katky úsměvu bylo jasně vidět, že má z jeho snahy radost a že láska opravdu může procházet žaludkem.
Zdroj foto: Grand Hotel River Park Bratislava