Kulinární koučka Jana Vlková pořádá unikátní kurz

Že se kytky nedají jíst? Ale ano – a na talíři navíc vypadají náramně! Jaké jsou jedlé kytky a býlí, kde je hledat, i jak je zpracovávat vás naučí kulinární koučka Jana Vlková, která o víkendu 12. až 14. května 2017 pořádá v hotelu a restauraci Nebespán v Kašperských Horách na Šumavě unikátní kurz.

[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“20363″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“450″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]

Jana Vlková píše úspěšný blog Kytky k jídlu, je autorkou knížky Květinová kuchařka a jednou z jejích největších vášní je dobré jídlo. Ví toho spoustu o květinách a divokých bylinách, a ví také, jak je můžete použít ve své vlastní kuchyni. Naučí vás sbírat rostliny, o které byste ani „nezakopli“. Budete překvapeni, co všechno se dá s úspěchem sníst…

[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“20364″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“450″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]

Můžete se těšit na zajímavou přednášku s promítáním na téma Jedlé kytky, na sběr býlí s Janou a jejím praktickým výkladem, unikátní kulinární workshop, 5ti chodové menu s jedlým kvítím a na další květinovou zábavu až do vyčerpání!

[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“20365″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“401″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]

Kurz se koná v příjemném prostřední útulné a stylové restaurace Nebespán přímo na náměstí v Kašperských Horách, kde ochutnáte domácí dortíky či lahodné zákusky od nápadité cukrářky Jany Ferenčíkové, speciality francouzské i šumavské kuchyně připravuje šéfkuchař François Thuille, pocházející z francouzského Cognacu. Jarní příroda v okolí Kašperských Hor je překrásná a budete se kochat také nesčetnými výhledy na majestátný hrad Kašperk.

[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“20366″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“450″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]

Nebespán je ale také vůbec prvním boutique hotelem na Šumavě. Přímo nad restaurací se můžete ubytovat v komfortních apartmá nebo v luxusních romantických pokojích s výhledem na hrad Kašperk i okolní šumavské kopce. Snídani s luxusní kávou od místních baristů si vychutnáte přímo v kavárně nebo na venkovní terase. O gastrozážitky se tady postará i farmářský obchod a bistro Nebeskrám, kde můžete nakoupit zajímavé dárky nejen ze Šumavy.

[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“20367″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“433″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“600″}}]]

Termín: 12. až 14. května 2017
Místo: Nebespán café & apartments, Náměstí 7, 341 92 Kašperské Hory
Více informací a rezervace na akci: http://nebespan.cz/item/jedle-kviti-sumava/

Zdroj: www.nebespan.cz

Komentáře