Michelinský kuchař Herbert Hintner bude vařit v Praze

Vychutnejte si geniální gastronomickou kuchyni a hýčkejte své patro lahodnou krmí.

V Praze se opět po nějaké době představí Herbert Hintner, michelinský kuchař z Jižního Tyrolska, regionu na severu Itálie. Od 17. do 19. ledna 2017 bude v pražské restauraci V Zátiší připravovat čtyř a pětichodová menu.

Zájemci o špičkovou gastronomii budou moci ochutnat například ravioli z jihotyrolského chlebového těsta plněné tvarohem a špekovým máslem, vepřové „Cinta Senese“ s topinamburem s černými lanýži a mandlovou brokolicí. Jednotlivé chody se budou párovat s kvalitními víny z jihotyrolského vinařství Schreckbichl Colterenzio, které v Česku zastupuje VINO MARKUZZI.

Šedesátník Herbert Hintner je doma v restauraci Zur Rose v Eppanu/Appianu nedaleko jihotyrolského Bolzana. Držitelem michelinské hvězdy se stal v roce 1995. Napsal kuchařskou knihu „Meine Südtiroler Küche“ (Má jihotyrolská kuchyně). Jeho recepty zajímavě spojují tradiční regionální a moderní kuchyni.

[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“15840″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“450″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“300″}}]]

Večeři lze objednávat na telefonním čísle: 222 221 441.

Další informace o Jižním Tyrolsku najdete zde:
www.suedtirol.info/cs
www.facebook.com/jiznityrolsko

Nejlepší tipy na ubytování v Jižním Tyrolsku najdete zde.

Komentáře