Brazilské vepřové steaky

Připravte si pikatní jídlo s omáčkou Brazilian Spicy Churrasco, jejíž pálivá chuť chilli výborně reprezentuje brazilskou tradici grilování. Rozpálí červené maso a štiplavě dochutí vepřové steaky a grilovanou panenku.

Suroviny:
400 g vepřové panenky
½ lžičky pepře, případně ½ lžičky soli
½ láhve Hellmann’s Brazilian Spicy Churrasco grilovací omáčky
1 PL oleje

Čas na přípravu: 15 min

Postup:
Panenku opepříme (případně osolíme těsně před přípravou). Grilujeme 15 minut a občas otočíme. Potřeme grilovací omáčkou Hellmann‘s Brazilian Spicy Churrasco a ještě 2 minuty grilujeme pro získání glazury. Sundáme z grilu a necháme chvíli v odpočinout, potom krájíme na plátky a podáváme s grilovací omáčkou Hellmann’s Brazilian Spicy Churrasco. Doporučujeme jako přílohu pečená rajčata a artyčoky posypané petrželí a čerstvě mletým pepřem

Tip:
20-30 minut před grilováním vyndejte maso z lednice a nechte odležet. Maso bude šťavnatější a jemnější.

Komentáře