Filátko z okouna s koriandrovým pyré a omáčkou z kokosového mléka

Ochutnejte rybu tak trochu jinak. V této originální úpravě si ji zamilujete!
 
Potřebujeme:
4 filety z mořského okouna (4 x 150 g)
600 g brambor
1 svazek koriandru
400 ml lískooříškového nápoje Alpro
300 ml kokosového mléka    
1 limetka
250 ml Alpro Cuisine
olivový olej
najemno nasekané bylinky
cukr
sůl
 
Postup:
1. Horké uvařené brambory smícháme s Alpro Cuisine a lískooříškovým Alpro nápojem.

2. Mixérem vyšleháme jemnou kaši, do které přidáme nasekaný čerstvý koriandr. Kokosové mléko svaříme s trochou Alpro Cuisine, limetovou kůrou, cukrem a solí.

3. Před podáváním dochutíme čerstvým koriandrem a limetovou šťávou. Filátko z okouna osolíme a opečeme na olivovém oleji s bylinkami.

Komentáře