Japonské tyčinky z mletého masa

Reklama

Vychutnejte si grilované maso na špejli.

Suroviny:
400 g mletého masa
sůl (½ ČL), pepř
1 malá cibule nakrájená nadrobno
15 g strouhanky
1 láhev Hellmann’s Japanese Sticky grilovací omáčky
2 jarní cibulky
16 bambusových špejlí
 
Příprava: 25 min

Postup:
Mleté maso smíchejte s cibulí, solí, pepřem a 40 ml Hellmann`s Japanese Sticky grilovací omáčky, přidejte strouhanku, dobře promíchejte a vytvarujte 16 válečků na špejli. Grilujte do propečení (cca 8 minut). Servírujte se zbylou Hellmann’s Japanese Sticky grilovací omáčkou (například promíchanou se 2 jarními cibulkami nakrájenými nadrobno). Jako přílohu doporučujeme asijské nudle se zeleninou a sezamovým semínkem zakápnuté limetkou.

Tip:
Předtím než začnete připravovat mleté maso, namočte bambusové špejle do vody (asi na 20 minut), špejle se pak při grilování nespálí.

Komentáře