Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob 

Reklama

Zkuste oblíbenou pochoutku trochu jinak. Určitě si tento způsob také oblíbíte!

 Ingredience na 1-2 porce:

100 g hovězí svíčkové

1 polévková lžíce najemno nakrájených sušených rajčat

1/2 kávové lžičky římského kmínu

1 malá nadrobno nakrájená fialová cibule

1 čajová lžička Balzamikového octa Kalamáta

2 polévkové lžíce tmavého Klasického balzamikového krému Kalamáta

2 polévkové lžíce olivového oleje

20 g fety

sůl, pepř

 

Postup:

1. Ostrým nožem nakrájíme velmi tenké plátky masa. Plátky nakrájíme na tenké proužky a ty dále sekáme nožem, až vznikne jemně nasekaná masová hmota.

2. Fetu dáme do misky s olejem a balzamikovým krémem a rozmačkáme. 

3. Fetu a všechny zbývající ingredience přidáme k masu a důkladně promícháme. Podáváme na grilovaném chlebu.

 

Komentáře