Vaječný Plum Saur

Speciální drink, který připravil barman roku 2015 – Milan Zaleš, je určený pro opravdové gurmány, kteří si v kvalitních drincích libují. Jubilejná od St. Nicolaus se tak řadí mezi lihoviny, které je třeba začít brát vážně i v těch nejlepších barech.  Vaječné bílky zažívají boom i v barmanství. Ingredience, které se někteří obávají, avšak zcela zbytečně, je skutečně geniálním tahem barmana Milana Zaleše. Drink je díky vaječnému bílku krémový, nadýchaný a má úžasně hustou pěnu. Báječně se hodí pro posezení s přáteli, které tímto drinkem naprosto ohromíte. 

Suroviny:
4 cl St. Nicolaus Jubilejná Švestka
2 cl vaječného bílku
2,5 cl čerstvé citrónové šťávy
1 cl domácího švestkového sirupu

Postup:
Veškeré ingredience smícháme v shakeru s kostky ledu a řádně promícháme. Podáváme ideálně do předem vychlazeného skla již bez ledu.

Ozdoba: sušená švestka na párátku

[[{„type“:“media“,“view_mode“:“colorbox“,“fid“:“10241″,“attributes“:{„alt“:““,“class“:“media-image“,“height“:“450″,“typeof“:“foaf:Image“,“width“:“211″}}]]

Doporučená cena St. Nicolaus Jubilejná Švestka: 279Kč / 0,7l

Komentáře